Køkkenmontering udført af professionelt firma

​Mangler du hjælp til køkkenmontering i forbindelse med renovering af køkken? Så er du altid velkommen til at kontakte TH Inventarmontering.

Jeg har mange års erfaring inden for montering af nyt køkken og kan derfor også hjælpe dig. Mine kunder kommer typisk fra Tørring, Give, Vejle og Horsens, men jeg kommer også gerne uden for disse områder.

Grundet min mangeårige erfaring inden for køkkenmontering er jeg i stand til at varetage både store og små opgaver. Jeg står gerne for både montering og tilpasning af køkkener, ligesom jeg også klarer udskiftning af overskabe, underskabe og låger. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte mig for professionel hjælp.

Få professionel vejledning i forbindelse med køkkenmontering

Er du i gang med en køkkenrenovering, fordi du drømmer om mere plads i køkkenet, så står jeg altid klar med en række gode råd, så du kan vælge den helt rigtige køkkenløsning. 

​Overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken med plads til, at børnene kan lave lektier? Så hjælper jeg dig gerne med dette.

Udover kompetent vejledning så kan du forvente konkurrencedygtige priser, når du samarbejder med mig. Dette gælder uanset hvilken type af køkkenmontering jeg skal lave. Jeg anvender desuden altid byggematerialer af høj kvalitet, hvilket er med til at sikre langtidsholdbare og professionelle løsninger.

Kontakt mig for flere oplysninger

Du er altid velkommen til at kontakte TH Inventarmontering og få et par gode råd, så du er sikker på at udnytte pladsen bedst muligt og få mest mulig gavn af et nyt køkken. Jeg er desuden altid klar til at give dig en god pris på køkkenmontering hos dig.

Du kan kontakte mig på telefon: 28 90 37 04 eller på mail: thinventarmontering@hotmail.com, så vender jeg tilbage med flere oplysninger snarest muligt.

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt