Garderobemontering udført af en ekspert med mange års erfaring

Mangler du hjælp til montering af garderobe? Så er du kommet til det rette sted. TH Inventarmontering har mange års erfaring inden for blandt andet garderobemontering i forbindelse med renovering eller indretning. 

Jeg tilbyder professionel hjælp til private kunder og erhvervskunder i og omkring Tørring, Vejle, Horsens og Give.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Med kompetent hjælp fra mig er du garanteret en garderobe, der fungerer, lige som den skal. Jeg arbejder med en stor punktlighed og præcision, hvilket er din garanti for et resultat af høj kvalitet. Hos mig kan du få løst både store og små opgaver.

Jeg tilbyder blandt andet:

​Hvis du vil have styr på din garderobeindretning, så kan jeg både vejlede dig og hjælpe med det praktiske. Sådan får du indrettet en fed garderobe, f.eks. med walk-in closet eller tilpasset rummets størrelse og form. 

Hvis du mangler inspiration, kan du gå på opdagelse i mine referencer. Her kan du se, hvilke typer garderober, jeg før har monteret. Derudover er jeg altid frisk på en udfordring, så du skal ikke tøve med at kontakte mig, selvom din opgave virker besværlig.

Kontakt mig og hør nærmere om garderobemontering

Skal jeg hjælpe dig med garderobemontering? Så er du meget velkommen til at kontakte mig for at lave en aftale. Jeg garanterer god service og konkurrencedygtige priser.

Du kan kontakte mig på 28 90 37 04 eller på e-mail: thinventarmontering@hotmail.com, så vender jeg tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig. 

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt