Butiksindretning med dine ønsker og veludførte løsninger i fokus

Står du overfor indretningen af en butik? Så kan du med fordel kontakte TH Inventarmontering for kompetent hjælp. Jeg har mange års erfaring med butiksindretning og indretning af butik, så pladsen udnyttes bedst muligt, og brugervenligheden er i top. Jeg står til rådighed hos kunder i og omkring Tørring, Give, Vejle og Horsens.

Der er mange ting, der skal tages stilling til i forbindelse med butiksindretning. Det skal både være kundevenligt, men butikkens plads skal også udnyttes på bedste vis. Alt dette har jeg stor erfaring med, så du kan trygt kontakte mig, hvis du mangler kompetent hjælp. Jeg står gerne for opmåling, bestilling, levering og montering af inventar til butik.​

Specialfremstillede løsninger til butiksindretning fås her

Uanset om du allerede har møbler, som du mangler montering af, eller er på udkig efter specialfremstillede løsninger til din butik, så kan jeg hjælpe dig. Jeg sørger for, at butikken bliver, lige som du ønsker den, og at alle løsninger er veludførte.

Jeg arbejder altid med grundighed og præcision for øje, da dette sikrer mig de bedst mulige resultater. Derudover anvender jeg udelukkende kvalitetsbyggematerialer. Du kan desuden være sikker på, at jeg ikke forlader opgaven, før du har godkendt mit arbejde.

Kontakt mig for at høre mere

Vil du høre mere om, hvad jeg kan tilbyde inden for butiksindretning, så kontakt mig gerne med det samme. Jeg står altid klar til at hjælpe, hvor der er brug for det.

Du kan kontakte mig på telefon: 28 90 37 04 eller på mail: thinventarmontering@hotmail.com, så hører du fra mig hurtigst muligt.   

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt