Monteringsopgaver i forbindelse med renovering af badeværelse

Ønsker du et bad, hvor komfort og velvære er i højsædet? Lækre møbler og høj funktionalitet giver den bedste livskvalitet, fordi dagligdagen bare bliver nemmere og mere behagelig. 

Hos TH Inventarmontering hjælper jeg med montering af badeværelsesmøbler og indretning i forbindelse med f.eks. en større eller mindre renovering af badeværelse. Jeg kører ud til både private og erhvervskunder i og omkring Vejle, Tørring, Give og Horsens.

Dit personlige badeværelse

Har du en drøm om at få et badeværelse, som er specielt tilpasset dine ønsker og behov, kan TH Inventarmontering hjælpe dig. Jeg samarbejder med dygtige håndværkere og VVS’ere og kan derfor tilbyde dig en entreprise på dit nye badeværelse.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Var det noget med et spabad? Eller hvad med en sidebruser? Ønsker du flotte flisemosaikker? TH Inventarmontering kan opfylde dine inderste ønsker!

Det er ikke kun i forbindelse med store renoveringsprojekter, jeg hjælper med indretning af badeværelse. Hvis du blot skal have udskiftet bruseren, badekarret eller håndvasken, står jeg også til rådighed.

​Alle typer reparationer udføres

Har du et velfungerende badeværelse af ældre dato, kan TH Inventarmontering træde til, hvis du er uheldig med en skade. Jeg kan skaffe mange forskellige typer materialer, og montere nyt i gamle badeværelser, uden det ”stikker” uheldigt frem.

Jeg kan blandt andet reparere:​

  • Toilet
  • Badekar
  • Bruser​
  • Håndvask
  • Møbler, f.eks. skabe
  • Andet inventar​

Kontakt mig og få et tilbud i dag

Skal jeg hjælpe dig i forbindelse med renovering af badeværelse? Eller skal du bare have monteret et nyt toilet og bortskaffet det gamle? Jeg hjælper med stort og småt. Hvis du har spørgsmål til mine priser eller øvrige ydelser, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan kontakte mig på 28 90 37 04 eller på e-mail: thinventarmontering@hotmail.com, så vender jeg straks tilbage med et godt tilbud på din opgave.

Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt